Zorgaanbod

Raadthuys GGZ heeft een gevarieerd en uitgebreid zorgaanbod in de generalistische basis ggz (gb-ggz) én de specialistische ggz (s-ggz).
Bij ons kunnen cliënten met uiteenlopende problematiek en hulpvraag terecht. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit behandelingen voor zowel kind en jeugd als volwassenen. Wij concentreren ons op uw specifieke vraag en/of klacht en leveren maatwerk.
Immers, elk mens is uniek. En elke situatie is uniek.

Kind en Jeugd

De behandelaren van Raadthuys GGZ zijn specialisten in het behandelen van diverse problematieken, zoals angststoornissen, depressieve klachten, lichamelijke klachten, ADHD, trauma of Psychodiagnostisch onderzoek naar een stoornis binnen het autisme spectrum (ASS) of een aandachtsdeficiëntie-/hyperactiviteitsstoornis (AD(H)D) voeren wij uit bij kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Het merendeel van de behandelingen wordt op elke vestiging aangeboden, echter kan op sommige vestingen het aanbod verschillen.

Volwassenen

Ook voor volwassenen biedt Raadthuys GGZ behandelingen aan voor diverse problematieken, zoals autisme, angststoornissen, depressieve klachten, onvoldoende verklaarbare lichamelijke problemen, persoonlijkheidsstoornissen, AD(H)D en posttraumatische stress-stoornissen (PTSS).
Hieronder vindt u specifiekere informatie:
(Jong) volwassenen en ouderen
Kind en Jeugd
Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

© Copyright - Raadthuys GGZ