Naveline Baromeo

Mijn naam is Naveline Baromeo. Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg die wordt geleverd. Dit doe ik door een positieve maar ook kritische blik te werpen op de geestelijke dienstverlening.

Binnen de cliëntenraad ben ik onderdeel van de ogen en oren die bijdragen aan belangenbehartiging van cliënten. Ik maak daarbij gebruik van mijn persoonlijke ervaring en opgedane kennis binnen het hulpverleningsproces.

Samen met mijn collega’s werken wij, ieder binnen hun eigen expertise, natuurlijk ook in samenwerking met Raadthuys GGZ, om u als cliënt zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Miranda van der Meulen

Ik ben Miranda van der Meulen en in het dagelijks leven werkzaam als HR adviseur. Zelf ben ik cliënt geweest bij Raadthuys GGZ. Als ervaringsdeskundige wil ik de belangen van huidige cliënten behartigen en op die wijze bijdragen aan een (nog) betere zorg.

Wij mogen gevraagd en ongevraagd advies geven aan het bestuur van Raadthuys GGZ. Het algemene belang van de cliënten staat daarbij voorop. Daarbij kan je denken aan veilige(re) zorg, de kwaliteit van zorg, klantvriendelijkheid, nieuwe ontwikkelingen, uitbreiden van zorg etc. Samen met de andere leden zetten wij de cliënt en de kwaliteit van zorg centraal.

Robin Veldhuizen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Robin Veldhuizen, 26 jaar oud en woonachtig in Arnhem samen met mijn vriendin.

Momenteel werk ik als psycholoog bij The Lab of Life en volg ik de master opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor psychologie in armen mogen nemen. Ik denk graag meer waar ik kan, vandaar mijn interesse in de cliëntenraad.

Ria Buurman

Graag wil ik mij voorstellen, mijn naam is Ria Buurman, sinds kort pensionada. Ik heb op de Röntgenafdeling van een ziekenhuis gewerkt en bij het NOC*NSF, daarnaast ben ik op vrijwillige basis, verzorger, later teammanager, geweest van meerdere elftallen bij een B.V.O. Omdat ik nu veel vrije tijd heb vind ik het voor mezelf belangrijk me ook vrijwillig, sociaal/maatschappelijk in te zetten.

Vanuit mijn passie voor de mentale en fysieke gezondheid van de mensen spreekt lid zijn van de Cliëntenraad mij bijzonder aan; er voor jullie zijn als jullie een luisterend oor willen, of als jullie ergens tegenaan lopen waarvan je niet weet hoe het op te lossen of hoe er mee om te gaan. Ik hoop zo een bijdrage te leveren aan het cliëntenbelang van Raadthuys GGZ.

© Copyright - Raadthuys GGZ