Ben jij die enthousiaste en actieve collega psycholoog BIG ?
Tessa is een aantal jaren geleden afgestudeerd als GZ psycholoog BIG/ en of Psychotherapeut BIG. Tijdens haar werk is ze erachter gekomen dat haar passie ligt bij het werken met volwassenen. Een grote diversiteit van mensen om mee om te gaan spreekt haar erg aan. Tessa heeft tijdens haar werk veel ervaring opgedaan met CTG, Schematherapie, EMDR en oplossingsgerichte therapie en ook naast haar werk was ze bezig om zichzelf te ontwikkelen. Zo was ze lid van een vrijwilligersorganisatie en deed ze verschillende cursussen. Omdat Tessa tegen stress kan en georganiseerd is, kon ze al haar activiteiten goed combineren. Nu werkt Tessa bijna 3 jaar als psycholoog bij een grote GGZ-instelling. Ze voert zelfstandig psychodiagnostisch onderzoek en behandelingen uit binnen het cluster angststoornissen.
Hoewel zij haar werk leuk vindt, wil zij meer afwisseling in haar werk. Ze merkt dat ze breder uitgedaagd wil worden en dat ze er behoefte aan heeft om haar creativiteit te gebruiken in haar behandelingen. Tessa is altijd nieuwsgierig naar andere vormen van behandelmogelijkheden en toont hierin daadkracht om de daad bij het woord te voegen.
Tessa zoekt een kleinschalige GGZ organisatie met een laagdrempelig toegankelijk team, die een verbinding wil aangaan met nieuwe collega’s vanuit vertrouwen en vrijheid. Waar ze kan meebeslissen hoe er gewerkt wordt om het doel steeds voor ogen te houden, namelijk dat de cliënt zich gehoord en gezien voelt en goed geholpen wordt.
Daarom wil ze nu gaan solliciteren op de openstaande vacature voor een BIG geregistreerde psycholoog en zijn wij van Raadthuys Psychologen op zoek naar een Tessa. Natuurlijk mag je ook reageren als je Karin, Jan of Abdil of nog anders heet, zolang je je als psycholoog in deze branche herkent in onderstaand profiel:

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring. Je hebt ervaring in het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek en psychologische behandelingen.
  • Een leergierige, ondernemende en krachtige persoonlijkheid.

Je vraagt je nu af wat het voordeel is als je bij Raadthuys Psychologen aan de slag gaat?

  • Wij bieden jou een uitdagende job aan in een steeds in ontwikkeling zijnde zorg-organisatie;
  • Wij werken in korte lijnen samen, in een open en informele sfeer met een zakelijke basis;
  • Bijscholing en het volgen van cursussen staan hoog in het vaandel.
  • Jouw ideeën zijn van aanvullende waarde binnen het team;
  • Natuurlijk bieden wij jou ook een marktconform salaris aan.

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan direct en kom in contact met ons! Voor vragen kan je natuurlijk ook bij ons terecht.
Contact
Désirée Krol, Psychotherapeut BIG, GZ psycholoog BIG, eindverantwoordelijke d.krol@raadthuys.nl