Raadthuys GGZ zoekt een GZ psycholoog/ Psychotherapeut Kind en Jeugd voor 24-32 uur per week

In deze functie speel je een essentiële rol in de behandeling van onze cliënten. Je focus ligt op kinderen en/of jongeren en hun gezin, individueel, samen met of zonder belangrijke anderen voor hen, aansluitend bij de hulpvraag die mensen hebben binnen de specialistische zorg.

Je levert maatwerk, ook al vraagt dat soms van je om buiten de zorgpaden te treden. Daarnaast denk je ook mee in de ontwikkeling van het behandelbeleid voor integrale zorg en draag je, samen met het team, bij aan de kwaliteit van de door ons geleverde zorg.

Wie zoeken we?

Een gedreven en samenwerkingsgerichte GZ psycholoog of psychotherapeut met aandachtsgebied Kind & Jeugd. Je ziet uitdaging in maatwerk zorg leveren aan cliënten, maar levert ook een energieke bijdrage aan ons multidisciplinaire team. Wij helpen ook volwassenen, dus de behandeling gaat verder bij 18+.

Wie zijn we?

Werken bij Raadthuys GGZ betekent werken in een prettige en een innovatieve werkomgeving. De komende jaren richten we ons op het verder ontwikkelen van een integratief hulpaanbod voor kind en verzorgers/ouders/ volwassenen en verdere specialisaties in ontwikkeling zoals bv. eetstoornissen, traumabehandeling kind/ jeugd/ gezin en infant mental health.

Heb je als ouder vragen en/of zorgen over je kind en ontstaat tijdens dat proces een behoefte aan hulp voor jezelf als volwassene, dan is er oog voor. Of als je als volwassene zelf een eigen hulpvraag hebt en blijkt dat ook je kinderen/ partner/ verzorgers een vraag hebben, dan kunnen we samen op zoek gaan naar een antwoord of passend vervolg. Raadthuys GGZ heeft namelijk zowel kind/jeugd én volwassenen/ouderen onder één dak.

Wat bieden we?

Naast een leuke en inspirerende werkomgeving in Elst (Gld) bieden we een functie voor 24-32 uur per week. Werktijden zijn in overleg in te plannen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Er wordt volop ontwikkeld en er is aandacht voor individuele ambities.

Meer informatie?

Enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan een CV met jouw motivatie naar Désirée Krol, d.krol@raadthuys.nl ook voor inhoudelijke vragen. Voor algemene vragen kunt u terecht bij Mariska van der Pluijm, info@raadthuys.nl