Raadthuys GGZ zoekt ter aanvulling van ons team een GZ psycholoog die zich wil ontwikkelen tot psychotherapeut

Wie ben jij?

Als GZ psycholoog houd je je bezig met zowel diagnosticeren als behandelen van jouw cliënten. Hierbij daagt Raadthuys GGZ je uit om je eigen behandelpad vorm te geven, waarbij je niet schuwt om out-of-the-box te denken. Omdat je in een klein en hecht team werkt, kun je sparren met je collega’s en worden je inbreng en inzichten erg gewaardeerd. Je draagt bij aan integraal behandelen en het verder ontwikkelen van de te leveren zorg. Daarnaast heb je inmiddels voldoende ervaring opgedaan in het vak, waardoor je toe bent aan een volgende stap als psychotherapeut.

Wie zijn wij?

Raadthuys GGZ staat bij cliënten, verwijzers en zorgverzekeraars bekend als een betrouwbare partner, waar kinderen en jeugd enerzijds en volwassenen en ouderen anderzijds met psychische, neuropsychologische en psychiatrische problemen persoonlijk, deskundig en veilig behandeld worden. Werken bij Raadthuys GGZ betekent voor jou dat je:

  • In een klein en hecht team werkt op een fijne locatie in Elst (GLD);
  • Op een leuke en interessante manier met innovatie bezig kan zijn;
  • Te maken krijgt met een brede doelgroep met uiteenlopende problematiek, waarbij je diagnosticeert en behandelt.
  • Op een holistische en integrale wijze je behandelingen in kunt steken, waarin je zowel generalist als ook specialist kunt zijn.

Wat bieden we?

Naast een leuke en inspirerende werkomgeving in Elst (Gld) bieden we een functie aan voor 24-32 uur per week. Je krijgt na een jaar de mogelijkheden om een opleiding tot psychotherapeut te volgen. Werktijden in overleg in te plannen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Er wordt volop ontwikkeld en er is aandacht voor individuele ambities.

Meer informatie of solliciteren?

Neem gerust contact op met Corine van der Veer, praktijkopleider. Zij is bereikbaar via haar e-mailadres: c.vanderveer@raadthuys.nl. Jouw CV en motivatie ontvangt ze graag. Heb je vragen  stuur dan graag per e-mail een bericht of maak een telefonische afspraak.