Informatie voor cliënten over Coronavirus (COVID-19)

Via dit bericht informeren wij u nader over onze dienstverlening.

Beschikbaar en bereikbaar
Wij zijn open en bereikbaar op werkdagen, tijdens kantooruren.

Afspraken omzetten
Heeft u (milde) gezondheidsklachten in relatie tot het Coronavirus dan vragen wij u om niet naar onze vestiging te komen. Uw afspraak wordt dan omgezet in een belcontact of beeldbelcontact. Wij vinden het namelijk juist in deze tijd belangrijk dat uw behandelcontacten doorgaan, of dat nu fysiek, telefonisch of via beeldbellen is. U kunt dit aan ons doorgeven door een email te sturen naar: info@raadthuys.nl waarbij u aangeeft:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Datum / tijdstip van de afspraak
  • Wens voor omzetting naar belcontact of beeldbelcontact

Of telefonisch, dagelijks van 08:30 – 16:30 uur: 0481 – 37 11 99

De toegang tot beeldbellen wordt verzorgd door uw behandelaar. Een instructie of kennismaking voor beeldbellen vindt u op onze website door op de blauwe button: “Online behandelen” te klikken.

Afspraken afzeggen
Heeft u ernstige gezondheidsklachten of bent u te ziek om te (beeld)bellen met uw behandelaar, dan verzoeken wij u om zo snel mogelijk uw afspraak af te zeggen. Dit doet u bij voorkeur telefonisch. Ons secretariaat is dagelijks bereikbaar van 08:30 – 16:30 uur op telefoonnummer: 0481 – 37 11 99
Buiten kantooruren kunt u ook een boodschap inspreken. Deze voicemail wordt dagelijks afgeluisterd.

Behandelaar met gezondheidsklachten
Ook onze medewerkers kunnen ziek worden of gezondheidsklachten vertonen. In dat geval zullen wij actief met u contact zoeken om de eerstvolgende behandelafspraak af te zeggen of om te zetten naar een (beeld)belcontact.

Maatregelen en adviezen
De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel en gericht op persoonlijke hygiëne. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Onze medewerkers houden zich hier strikt aan. Deze maatregelen zijn:

  • Geen handen schudden
  • Regelmatig handen wassen, tenminste 20 seconden met water en zeep
  • Hoesten en niezen in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze meteen na gebruik in de prullenbak
  • Bewaar waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar
  • Kom niet naar de vestiging bij (milde) gezondheidsklachten

Indien u wel naar de vestiging komt en het vermoeden is dat u (milde) gezondheidsklachten heeft, dan kan, omwille van ieders gezondheid, de behandelaar besluiten om de behandelsessie per direct te beëindigen.